Hjem Hjem
Loppiskveld Print
Sunday, 21 November 2010 23:46

akbrett3Ski og vintersessongen er så vidt i gang.ski1

 

Vi får vel oss alle noen overraskelser når vinterutstyret plukkes frem – kanskje husker vi plutselig at stavene brakk på siste tur i fjor, eller at den ene kringla på stavene trolig befinner seg et sted mellom Damstuggu og Hofstadvollen.

Ikke nok med det – ungene har jo vokst noe utrolig siden forrige år og skøyter, slalomsko passer absolutt ikke. Kanskje har du en pulk som ikke benyttes lengre, men som andre kan ha mye glede av.
Skøytene som ble brukt bare 2.juledag i 2003 – noen kan bruke dem!!!!

 

Tirsdag 30 nov kl 1800 så arrangerer vi loppiskveld på skihytta. Her er det muligheter for å komme med vinterutstyr som skøyter, akebrett, staver, ski, slalomsko, - alt som har med vinteraktivitet å gjøre. Her kan du selge det du ikke trenger, og du kan få tak i det du mangler.

 

 

Utstyret må være i orden – utstyret må merkes med pris og navn.

 

Ber om at Dere gjør det enkelt når Dere priser utstyret slik at veksling ikke blir et problem – hold dere til hele 10-kroner!

 

Hvis Dere ønsker å reklamere for noe Dere skal selge på forhånd, så send informasjon (gjerne med bilde) til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it – da vil en ”annonse” bli lagt ut på www.forrail.no

 

akbrett3

 ski3skyter

 

Skigruppa spanderer kaffe/brus og kaker denne kvelden

(terminlista for klubbrenn vil også bli delt ut!)

                                                                                                                     

Skigruppa

Forra IL

 

Forra IL, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting